دوره 3، شماره 2 - ( 1397 )                   جلد 3 شماره 2 صفحات 90-90 | برگشت به فهرست نسخه ها

Baghian N. One verse, One Concept. Manage Strat Health Syst 2018; 3 (2) :90-90
باقیان نجمه. یک آیه، یک برداشت. راهبردهای مدیریت در نظام سلامت. 1397; 3 (2) :90-90

دانشجوی دکترای مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، تهران، ایران
بعد از این‌که مردم از امت واحد بودن در آمدند و اختلاف کردند، لذا خداوند پیامبران را برای رفع اختلاف و هدایت فرستاد.
آیه فوق به اهمیت وجود مدیران جهت رفع مشکلات و اختلافات در سازمان ها که جمعی از مردم در قالب کارکنان مشغول به فعالیت اند، اشاره دارد. اختلاف نظر و حتی مناقشه بین کارکنان اجتناب ناپذیر است اما باید به درستی مدیریت شود. اگر اختلاف‌ نظر کارمندان به نحو شایسته‌ای حل نشود، فضای بین سایر کارمندان هم شفافیتش را از دست می‌دهد و در نهایت این سازمان است که بیشترین آسیب را می‌بیند. مدیر یک سازمان، شناسایی اختلاف و برخورد مناسب با آن را قبل از آنکه به مشکل جدیدی تبدیل شود باید از اهداف اصلی خود قرار دهد. مدیر وظیفه دارد ابتدا به حرف طرف‌های مناقشه گوش بدهد، همچنین به مشکل توجه کند نه اینکه فرد را به تنهایی مد نظر قرار دهد. در واقع مدیر با نقش میانجی گری، اختلافات را باید حل نماید.
واژه‌های کلیدی: سوره، بقره، آیه ی 213
موضوع مقاله: تخصصي